Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Χατζηαλέξης: «Υπάρχουν εχέγγυα για το μέλλον στον Παλληνιακό»


Τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες όπου έχει συναντήσει στον Παλληνιακό εξέφρασε οΜαργαρίτης Χατζηαλέξης. Ο πολύπειρος και επιτυχημένος τεχνικός, με κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε όσες Ενώσεις έχει εργαστεί (σε Α’ ΕΠΣ Πειραιά, Α’ ΕΠΣΑ, Α’ ΕΠΣΔΑ κατά το παρελθόν ) και με πολλές επιτυχίες σε συλλόγους της Γ’ Εθνικής,  άνοιξε την καρδιά του στο «snews.gr»  κι αναφέρθηκε εκτενώς στην νέα πρόκληση της καριέρας του, την οποία βιώνει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναφέρθηκε στις προοπτικές και τους ορίζοντες όπου ανοίγονται για την φιλόδοξη ομάδα των Μεσογείων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

«Να ξεκινήσω από τις συνθήκες δουλειάς, οι οποίες είναι ιδανικές, Ήρθα σε μία ομάδα, η οποία διαθέτει δύο προπονητήρια, έχει άπλετους χώρου άθλησης και το κυριότερο υπάρχει όρεξη και προοπτική».

Οι εφετινοί σας στόχοι μέχρι πού φτάνουν>;

«Να σημειώσουμε ότι είμαστε μα εντελώς καινούρια ομάδα, η βάση της οποίας απαρτίζεται σπό πολλού νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, Ξεκάθαρη επιδίωξή μα είναι να αποτελέσουμε ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα θέσει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην Γ’ Εθνική,. Από εκεί και έπειτα ό,τι καλύτερο έρθει στην πορεία θα είναι ευπρόσδεκτο. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι υπάρχουν όλες οι προοπτικές ώστε στο μέλλον να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κράμα παικτών, ικανό να κοιτάξει ψηλότερα».

Τον όμιλο στον οποίο μετέχετε πώς τον κρίνεις;

«Γενικότερα μετέχουμε σ’ ένα όμιλο, όπου οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές. Όπως έχει διαφανεί από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε, ενώ πολλές ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνια και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους, όπου βλέπουμε συχνό το φαινόμενο των ισοπαλιών. Από τη πλευρά μας βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε».

Την συνεργασία με την διοίκηση πώς την κρίνεις;

«Έχω την ευτυχία να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς κύριους, οι οποίοι μοχθούν σε καθημερινή βάση για την πρόοδο της ομάδας και είναι πάντοτε κοντά μας. Από την μεριά μου αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου θα επιδιώξουμε να τους ευχαριστήσουμε με μία αξιομνημόνευτη πορεία και όμορφο ποδόσφαιρο».

Πηγή

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου