Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πιστός στο ραντεβού του ο Κυριόπουλος, 1-1 με Κιθαιρώνα




Για ακόμη ένα ματς ο Κυριόπουλος ήταν πιστός στο ραντεβού του με το γκολ και έδωσε στο φινάλε τον βαθμό στην ομάδα μας, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Ο Παλληνιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27’ από το γκολ του Αργυρίου, όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από κάθετη πάσα του Δημογιάννη ο Κυριόπουλος γύρισε το κορμί του, με ωραία κίνηση απέφυγε τον αντίπαλό του και με άψογο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 1-1 στο 95’.


Διαιτήτευσαν οι Ανδρικόπουλος, Μουτάφης (Κυκλάδων), Τσολακίδης (Αθηνών).


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Ντόκο (58’ Κοβάνης), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος (61’ Κάραβος), Δημογιάννης, Πλατέλλας (71’ Κασάπης), Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Τρυφιάτης (86’ Σπίνος), Βλάχος. 

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠ. (Σ. Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Τζανέτος, Σεμάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου (87’ Πλαστουργός), Αποστολόπουλος, Μποβάλης (78’ Μερκούρης), Πατσίλης (89’ Γκαρδιάκος), Δαδάκος (58’ Σκουρτανιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου