Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο: 1-4 (Πρωτάθλημα προπαίδων ΕΠΣΑΝΑ)

 


Η δύναμη που υπάρχει μέσα μας.

Αν κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, στον λαβύρινθο της ψυχής μας,βρίσκεται κρυμμένη δύναμή μας και φύλακας της ο φόβος. 
Θέλει τόλμη και θάρρος, αποφασιστικοτητα, αυτοκριτική και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του φόβου, να μην χαθουμε στον λαβύρινθο, να ελευθερωσουμε την δύναμη που υπάρχει μέσα μας και να πιστέψουμε πως μπορούμε να πετύχουμε το αδύνατο. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους κιτρινόμαυρους στο (2') με την φωτοβολίδα του Παλαμάρη έξω από την μεγάλη περιοχή να βάζει φωτιά στα δίχτυα των γηπεδούχων. 
Με απόλυτη συγκέντρωση οι παίκτες του Παλληνιακού διαχειρίστηκαν την πρωτοπορία στο σκορ και εστίασαν στην ουσία διευρύνοντας το προβάδισμα με τον Ντεραζιζιάν στο (10') πραγματοποιώντας αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ γκολ 35 μέτρα μακρυά από τα γκολ ποστ του ανήμπορου να αντιδράσει GK των Νικητών, 0-2. 
Η ανωτερότητα της ομάδας από την Παλλήνη στο πρώτο μέρος επισφραγίστηκε στο (30')με την δεύτερη γκολάρα του συνήθη ύποπτου Γιώργου Παλαμάρη και το ταμπλό να γράφει 0-3.
Τις περισσότερες φορές το ημίχρονο ωφελεί την ομάδα που δεν τα πάει καλά και την βοηθάει να ανασυγκροτηθει ενώ την ομάδα που τα πάει καλά, να χάσει τον ρυθμό της.
Στο δεύτερο μέρος λοιπόν οι Νικητές μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να ανατρεψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά η ομάδα του Παλληνιακού ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη.Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο (53') απόρροια λανθασμένης συνεννόησης της πρωτοεμφανιζόμενης με αυτή την σύνθεση αμυντικής μας γραμμής. 
Το κερασάκι στην τούρτα της μεγαλειώδους εμφάνισης των φιλοξενουμενων έβαλε στο (56') ο βιρτουόζος Κύτταρης ύστερα από αστραπιαίο αιφνιδιασμό και ιδανικό τελείωμα. 
Η ιστορία έγραψε πως ο Παλληνιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ανθουσας με το εμφατικό 1-4.

Μπράβο στους παίκτες μου για την πειθαρχημένη εμφάνισή τους,
μπράβο στους προπαιδες μου για την άγρια ομορφιά του παιχνιδιού τους,
μπράβο στους στρατιώτες μου που υπερασπίστηκαν με θάρρος την ιστορία του συλλόγου, 
μπράβο στα αγόρια μου που γίνονται μέρα με την μέρα, σωστοί άνδρες. 


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο ( ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ) 
ΛΟΥΚΑΣ, ΖΕΡΒΑΣ Κ., ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ, ΧΑΖΙΖΙ,ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΟΣ,ΜΠΙΚΑΚΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΖΕΡΒΑΣ Γ., ΝΤΕΡΑΖΙΖΙΆΝ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΚΥΤΤΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΡΡΙ, ΒΙΤΖΙΛΑΙΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ.

Νίκος Ιωακειμίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου