Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο Παλληνιακός τίμησε την μνήμη του προπονητή του Σωκράτη Κιούρκου και νίκησε 1-0 τον Πρωτέα στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, ο Παλληνιακός τίμησε την μνήμη του προπονητή του Σωκράτη Κιούρκου και νίκησε 1-0 τον Πρωτέα στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας. Οι ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του άτυχου Σωκράτη Κιούρκου, πριν την έναρξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι χωρίς κίνητρο, δεν έπαιξαν καλά.

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να «κερδίσουν» το παιχνίδι, διατήρησαν την υπεροχή στο κέντρο και με καλούς συνδυασμούς δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Στον πάγκο ήταν υπεύθυνος ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας με βοηθό τον Δημήτρη Σιάσο.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 74’ ο Κοβάνης με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ο Πρωτέας απείλησε μια φορά στο 80’ με κεφαλιά του Μαμάκου που έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αραχωβίτη.

Καλή ήταν η διαιτησία (Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Δουλγεράκης).

ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Μακρυπίδης (81’ Κούλιμπης), Ποστόλης, Κατσούλας, Διακορώνας (53’ Λέκα), Μαραγκός, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Ηλ. Μπούρας, Ζώκος (73’ Καρπούζης), Κούνας (61’ Καββαδίας), Κοβάνης, Κάππος (80’ Δαραμούσκας), Φελέκης.

neaepsana

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου