Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

Magical Snap - 2014.12.03 00.38 - 001

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ


Την Κυριακή όσοι παρακολούθησαν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο της Ανθούσας με τον Εθνικό Ν. Μάκρης, για μια ακόμα φορά βρέθηκαν θεατές στο ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και το ίδιο καταδικαστικό για την ομάδα μας φινάλε.
Όπως συμβαίνει σε όλα τα καλά έργα, οι πρωταγωνιστές παίζουν τον ρόλο τους ακολουθώντας το σενάριο και πάντα με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη. Τους πρωταγωνιστές τους ξέρουμε, τους είδαμε σε τουλάχιστον 3 παιχνίδια καταδικαστικά για εμάς φέτος (με Νικηφόρο, Πρωτέα, Νέα Μάκρη) μας λείπει όμως ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης. Ποιοι είναι αυτοί άραγε οι οποίοι με τόσο αισχρό τρόπο γράφουν και καθοδηγούν τους άθλιους πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης παράστασης;


Ο τραγικός προχθές διαιτητής Ζαχαρόπουλος μας στέρησε 3 βαθμούς δείτε το παρακάτω βίντεο

ο Αντιπαριώτης 2 βαθμούς με την Μάχη (https://www.youtube.com/watch?v=cQ-PYHmSqcA), ο Σπυρόπουλος άλλους 4 με Νικηφόρο (https://www.youtube.com/watch?v=FtJZCCFGvrw) & Πρωτέα( http://pallinipress.blogspot.gr/2014/11/2-2.html).
Σύνολο βαθμών 9.


Κύριοι το ποτήρι ξεχείλισε. Η περίοδος της ¨σιωπής των αμνών τελείωσε.


Από την αρχή της σαιζόν ούτε μια φορά απασχολήσαμε με ενέργειες μας την πειθαρχική επιτροπή, ουδέποτε δημιουργήσαμε πρόβλημα εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου. Μήπως αυτό το εκλαμβάνετε ως αδυναμία? Να είστε σίγουροι ότι δεν είναι αδυναμία ενώ από εδώ και στο εξής θα παίξουμε το παιχνίδι με τους όρους που δυστυχώς εσείς οι ίδιοι με την συμπεριφορά σας έχετε καθορίσει.


Ξεκινήσαμε την χρονιά στηριζόμενοι στο μοντέλο ενός υγιούς και καθαρά τοπικού ερασιτεχνικού σωματείου, στηριζόμενοι σε δικά μας παιδιά, ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τις ακαδημίες μας. Σε όλους σχεδόν τους αγώνες η ομάδα μας παρατάσσεται με 6 ¨μικρούς¨ στην ενδεκάδα. Αυτή δεν είναι άλλωστε η έννοια της ύπαρξης των τοπικών πρωταθλημάτων;
Ή μήπως πρέπει να συνεχίσουμε πάνω στο ίδιο σαθρό μοντέλο που θέλει τα σωματεία να πληρώνουν μισθοφόρους ποδοσφαιριστές (άσπρους, μαύρους, κίτρινους) και τον κάθε παράγοντα να γίνετε ¨χορηγός¨ ή να κάνει δημόσιες σχέσεις με αυτούς που υποτίθεται έχουν την ευθύνη της εγγύησης για ισονομία και ίση μεταχείριση των ομάδων.


Ποιους ενόχλησε η φετινή προσπάθεια του Παλληνιακού;

Με ποιο τρόπο λοιπόν μας αντιμετωπίζετε;

Αν αυτό είναι το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ονειρεύεστε τότε δυστυχώς κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα χωρίσουν .

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου